3 = 2 Relax Winter Break Special

Winter aan de Zeeuwse Kust

Verblijf deze winter op een unieke manier met een special aan de Nederlandse kust. De koude winterlucht en het geluid van de golven zorgen voor een ontspannen winterse sfeer. Geniet van het prachtige uitzicht terwijl u relaxed. Hotel de Blanke Top biedt verschillende faciliteiten om dit verblijf nog specialer te maken. 

De 3 = 2 Relax Winter Break Special

Geniet van drie overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en krijg de laatste nacht van ons cadeau.

Tijdens het boeken dient u drie nachten te selecteren en kiest u na het aangeven van het gewenste kamertype voor de 3 = 2 Relax Winter Break, welke onder tarieven vermeldt staat. 

KAMERS

Na een lange winterdag is er niks beters dan uitrusten in een comfortabele hotelkamer. Rust uit onder het luxe bedlinnen van uw kingsize bed. De zandkleuren, de natuurlijke materialen en zachte stoffen zijn een eerbetoon aan de kalmte van de omliggende natuur. Vanuit uw kamer geniet u van het uitzicht op de ruisende Noordzee, het strand of het Zeeuwse landschap.

WELLNESS

Word helemaal zen in de kruidige hammam, doe nieuwe energie op in de fitness of geniet vanuit de sauna van een adembenemend uitzicht op het strand. Het 15 meter lange zwembad lijkt dankzij de grote raampartijen zo op te gaan in de Noordzee.

RESTAURANTS

Tijdens uw verblijf kunt u genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt buffet in Restaurant Dunes waar u kunt kiezen uit een ruime keuze aan ontbijtgerechten. Daarnaast kunt u tijdens de lunch terecht in Bar Brasserie Henriette en de dag op een sfeervolle manier afsluiten met een diner bij Le Sommet. 

ACTIVITEITEN

Strand en zee nodigen ook uit tot actief bezig zijn. Ook in de winter zijn er genoeg activiteiten in de omgeving van Hotel de blanke Top. Maak een winterse strandwandeling of ervaar een wonderlijke winterbeleving tijdens een bezoek aan het nabijgelegen Brugge. Ontdek de mogelijkheden.