SPORT
ACTIVITEITEN

Stay active

Blijf in beweging, ook tijdens uw verblijf in De Blanke Top. We bieden u de mogelijkheid om deel te nemen aan sportieve activiteiten onder begeleiding van een professional.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven dan kunt u terecht bij de receptie.

Woensdag

08:30 – 09:30
Bootcamp @ the beach

10:00 – 12:30
Mountainbike experience

11:00 – 12:00
Yoga @ the beach

Zaterdag

08:00 – 09:00
Personal training

09:00 – 10:00
Pilates

10:00 – 11:00
Yoga @ the beach

10:15 – 11:15
Bootcamp @ the beach

11:30 – 12:30
Wandel fun experience

Zondag

08:00 – 09:30
Personal training

10:00 – 12:30
Mountainbike experience

ACTIVITEITEN

We beoefenen de traditionele hatha yoga waarbij we uitgaan van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij onze adem de verbinding vormt. In de les is er een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. We zoeken telkens naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht. De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en er is telkens aandacht voor ieders persoonlijke mogelijkheden, met aandacht voor ontspanningsoefeningen, concentratie en meditatie.
Ontdek de prachtige Zeeuwse kust per mountainbike. Een instructeur neemt u mee op een 2 uur lange tocht langs de ruige fietspaden in de duinen en natuurgebied Het Zwin. Geschikt voor beginnende en ervaren sporters, u doet mee op eigen tempo.
Een begeleide wandeling langs het strand en door de duinen.
Verleg uw grenzen tijdens een bootcamp op het strand nabij het hotel. Een avontuurlijke manier om te werken aan uw uithoudingsvermogen en spierkracht.
Werken aan een evenwichtig en soepel lichaam en versterken van de spiergroepen. Pilates is een methode waarbij lichaam én geest belangrijk zijn, met een focus op houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling.
Blijf in vorm en werk volgens een traingingsprogramma op uw maat met onze personal trainer. Keuze uit sessies van 40 of 60 minuten.

Organisatie in samenwerking met

OPEN

DEAR GUESTS & FRIENDS

We zijn zeer verheugd om u opnieuw te verwelkomen.

We bezorgen u een zalig gevarieerd ontbijt dat u kunt ophalen bij ons ontbijtrestaurant Dunes en voor de lunch een lekkere take away die u bijvoorbeeld kunt meenemen tijdens een strandwandeling. In de namiddag bieden we aperitief boxen aan met verfrissende drankjes en bites.

’s Avonds kunt u genieten van een in-room dining concept van restaurant Le Sommet waarbij de chef zijn beste creaties voor u maakt en de sommelier de mooiste wijnen bij de gerechten heeft uitgekozen (EUR 129 pp).
U kunt ook kiezen voor een take away 3-gangen menu met klassiekers van onze Bar Brasserie Henriette (EUR 50 pp). De gerechtjes zijn ook los af te halen.

Het saunalandschap kan privé afgehuurd worden voor 80 minuten per kamer @ EUR 150,- voor 2 personen inclusief vers fruit, cava, thee en diverse noten.

Voor massages en behandelingen kunt u weer terecht in B. Graag tijdig reserveren.

enjoy every moment
Familie De Miliano