SPORT
ACTIVITEITEN

Stay active

Blijf in beweging, ook tijdens uw verblijf in De Blanke Top. We bieden u de mogelijkheid om deel te nemen aan sportieve activiteiten onder begeleiding van een professional.

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven dan kunt u terecht bij de receptie.

Woensdag

08:30 – 09:30
Bootcamp @ the beach

10:00 – 12:30
Mountainbike experience

Zaterdag

08:00 – 09:00
Personal training

09:00 – 10:00
Pilates

10:00 – 11:00
Yoga @ the beach

10:15 – 11:15
Bootcamp @ the beach

11:30 – 12:30
Wandel fun experience

Zondag

08:00 – 09:30
Personal training

10:00 – 12:30
Mountainbike experience

ACTIVITEITEN

YOGA

We beoefenen de traditionele hatha yoga waarbij we uitgaan van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij onze adem de verbinding vormt. In de les is er een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. We zoeken telkens naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht.

De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en er is telkens aandacht voor ieders persoonlijke mogelijkheden, met aandacht voor ontspanningsoefeningen, concentratie en meditatie.

Elke zaterdag 10:00 – 11:00 bij voldoende interesse. Bij goed weer op het strand.

MOUNTAINBIKE EXPERIENCE

Ontdek de prachtige Zeeuwse kust per mountainbike. Een instructeur neemt u mee op een 2 uur lange tocht langs de ruige fietspaden in de duinen en natuurgebied Het Zwin.

Geschikt voor beginnende en ervaren sporters, u doet mee op eigen tempo.​

Activiteit op aanvraag

WANDEL FUN EXPERIENCE

Een begeleide wandeling langs het strand en door de duinen.​

Activiteit op aanvraag

BOOTCAMP @ THE BEACH

Verleg uw grenzen tijdens een bootcamp op het strand nabij het hotel. Een avontuurlijke manier om te werken aan uw uithoudingsvermogen en spierkracht.​

Activiteit op aanvraag.

Ontdek de prachtige Zeeuwse kust per mountainbike. Een instructeur neemt u mee op een 2 uur lange tocht langs de ruige fietspaden in de duinen en natuurgebied Het Zwin. Geschikt voor beginnende en ervaren sporters, u doet mee op eigen tempo.

YOGA

We beoefenen de traditionele hatha yoga waarbij we uitgaan van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij onze adem de verbinding vormt. In de les is er een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. We zoeken telkens naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht. De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en er is telkens aandacht voor ieders persoonlijke mogelijkheden, met aandacht voor ontspanningsoefeningen, concentratie en meditatie.
Een begeleide wandeling langs het strand en door de duinen.
Verleg uw grenzen tijdens een bootcamp op het strand nabij het hotel. Een avontuurlijke manier om te werken aan uw uithoudingsvermogen en spierkracht.
Werken aan een evenwichtig en soepel lichaam en versterken van de spiergroepen. Pilates is een methode waarbij lichaam én geest belangrijk zijn, met een focus op houding, stabiliteit, coördinatie en ademhaling.
Blijf in vorm en werk volgens een traingingsprogramma op uw maat met onze personal trainer. Keuze uit sessies van 40 of 60 minuten.

Organisatie in samenwerking met