VALENTIJN

Enjoy the festive season

Geniet en vier de feestdagen met familie of vrienden tijdens een intiem diner en laat het team van de Blanke Top u verwennen. Met deze video komt u zeker in de stemming voor een bezoek aan het hotel. Wij staan voor u klaar deze feestdagen.

KERST IN
LE SOMMET

Le Sommet staat synoniem voor een gastronomische verwennerij in een gezellige entourage met prachtig uitzicht. Geniet van het 5-gangen a la carte menu samengesteld door onze chef Philipse.

Het feestelijke menu wordt op 24 december geserveerd tijdens het diner en op 25 december als lunch. Dit feestelijk menu wordt u aangeboden voor EUR 115 inclusief een glas champagne, water, koffie en thee.

FEESTDAGEN
AAN ZEE

Een feestelijk verblijf aan zee tijdens de feestdagen is een bijzondere belevenis. Wij hebben nog enkele kamers en suites vrij voor één of meerdere nachten.

CADEAUBON

Verwen u geliefde, vrienden, familie of zakelijke relatie met een Blanke Top beleving. De cadeaubonnen zijn twee jaar geldig en worden in een cadeauverpakking naar u, of direct naar de ontvanger verzonden.

HAPPY HOLIDAYS @B.

Om lichaam en geest voor te bereiden op koudere maanden hebben wij een waar ritueel en een traktatie voor lichaam en huid.

Maak eerst samen met uw therapiste de keuze tussen 2 menerale therapieën: calcium of magnesium. Deze spelen beide een belangrijke rol tegen gewrichtspijnen, kramp en vermoeidheid. Vervolgens begint u met een lichaamsscrub gevolgd door uw gekozen pakking. Tijdens de pakking kunt u wegdromen bij een ontspannende hoofdhuismassage.

Nadat u heeft gedoucht brengt uw therapiste een passend concentraat aan en zal zij als afsluiter een heerlijke lichaamsmassage geven.

EUR 120 | 90 MIN