Boulevard De Wielingen 1, Cadzand-Bad

DRIE GENERATIES

Al drie generaties lang brengt Hotel De Blanke Top u oprechte service en luxe aan de Zeeuwse kust. Een traditie start in de jaren ’60 als echtpaar Nico en Henriëtte de Milliano een hotel-café-restaurant uit het vorige decennium overneemt. Gesitueerd op een duintop van Cadzand-Bad is dit ‘badhuis’ een plaats waar men naar afreist om te ontspannen en uit te waaien aan zee.

De tweede generatie De Milliano’s keken het voortreffelijke gastheerschap en het gevoel voor gastronomie af bij hun ouders, om het hotel en hun traditie voort te zetten. Zoon René de Milliano, zijn vrouw Brigitte en zus Monique de Milliano voerden in hun jaren al vele ingrijpende verbouwingen uit. Langzaam ontwikkelde zich een elegant, eigentijds hotel met de naam Hotel De Blanke Top.

Vandaag staat de derde generatie aan het roer. Dochters Kimm de Milliano en Anne-Laure de Milliano, de kleinkinderen van echtpaar Henriette en Nico, leiden het hotel met de echtgenoot van Anne-Laure, Olivier Bott, en Patrick Dielen. Ook zij vertrouwen nog altijd op de kennis en passie die generatie op generatie doorgegeven werd. En hebben die met een geheel nieuwe vleugel en wellness in een modern pak gestoken

DESIGN & ARCHITECTUUR

Waar de architecten van ARCAS ARCHITECT verantwoordelijk zijn voor de architectonische uitbereiding van Hotel De Blanke Top, komt het vernieuwde interieur van de tekentafel van Studio Linse. Dit Nederlandse bureau staat bekend om interieurs die de persoonlijkheid van de locatie eren, het verleden respecteren, genieten van het heden, uitkijken naar de toekomst. Studio Linse schetst charismatische locaties die logisch en comfortabel aanvoelen en het verhaal van een plek vertellen. Samen met de persoonlijke touch van Anne-Laure en Kimm de Milliano past het huidige design van het familiehotel als een op maat gemaakt pak. Comfortabel en nooit hetzelfde. Het is een plek waar u altijd naar terug wil keren. Een thuis.

FACILITEITEN

Ontspanning of inspanning? Welke trip u ook voor ogen heeft, De Blanke Top heeft alle faciliteiten om hem mogelijk te maken. Drie restaurants serveren een menu van hoogstaande gerechten. Naast de restaurants beschikt De Blanke Top over 1400m2 wellness, spa en gym. Wat kiest u? Inspanning of ontspanning?

KINDEREN

Kindjes vervelen zich geen seconde bij ons. Zandkastelen bouwen, lekker spelen in de speelkamer, trappelen in het kinderbad of volleybal op het strand bij Moio Beachclub. Zo geniet zowel ouder als kind van hun welverdiende vakantie.