HOTEL

Enjoy every moment

De golvende Noordzee, het stuivende zand en de meanderende duinen vormen het decor voor een rustgevende oase. In de zomer van 2019 heropende het volledig nieuwe Hotel De Blanke Top op een van de mooiste duintoppen van Cadzand-Bad. De 93 kamers, de 3 restaurants en de royale B. Spa & Wellness Hotel komen hier samen in toevluchtsoord voor iedereen die de drukte van alledag even achter zich wil laten.

DESIGN & ARCHITECTUUR

Na een complete renovatie en de bouw van een nieuwe vleugel, heropende Hotel De Blanke Top in 2019. Het plan om de omliggende natuur te eren werd door Arcas Architecten en Studio Linse uitgewerkt op de tekentafel. Met aardse kleuren, natuurlijke materialen en zachte stoffen realiseerden ze een oase van rust. Als kroon op hun werk werd de uitbreiding en het interieur genomineerd voor de Entree Best Hotel Design Award.

DRIE GENERATIES

In de jaren zestig neemt het echtpaar Nico en Henriëtte de Milliano een hotel-café-restaurant uit het vorige decennium over. Dochter Monique, zoon René en zijn vrouw Brigitte keken het voortreffelijke gastheerschap af bij hun ouders en toverde het badhuis om in een stijlvol hotel. Vandaag de dag staat de derde generatie aan het roer: Kimm de Milliano en Anne-Laure de Milliano leiden het hotel met de echtgenoot van Anne-Laure, Olivier Bott, en Patrick Dielen.

Veelgestelde Vragen