HOTELS AAN KUST MET ZEEZICHT

Hotels aan de kust met zeezicht

Bij Hotel de Blanke Top staan strand en zee centraal. Vanop de duintop waar het hotel gelegen is heeft u een prachtig uitzicht, mogelijk gemaakt door de grote glaspartijen in gemeenschappelijke ruimtes zoals het restaurant, zwembad en spa. Ook een groot aantal kamers en suites hebben uitzicht op zee.

KAMERS

Rust uit onder het luxe bedlinnen van uw kingsize bed. De zandkleuren, de natuurlijke materialen en zachte stoffen zijn een eerbetoon aan de kalmte van de omliggende natuur. Vanuit uw kamer geniet u van het uitzicht op de ruisende Noordzee, het strand of het Zeeuwse landschap.

RESTAURANT LE SOMMET

Restaurant le Sommet is een restaurant met klassieke Franse gerechten met moderne touch. Hier kunt u genieten van lekker eten en warme gastvrijheid met prachtig zicht op zee.

RUST EN RUIMTE

De uitgestrekte, licht glooiende stranden van fijn zand zijn elk seizoen bijzonder. Langs de ene kant afgegrensd door de zee en schilderachtige luchten, aan de andere kant door brede duinen met een duinboulevard van fiets- en voetpaden.

In de zomer geniet u hier van zon en zee, in de winter leent het strand zich perfect om lekker uit te waaien tijdens een stevige wandeling.

WELLNESS

Kom tot rust in de daktuin, doe nieuwe energie op in de fitness of geniet vanuit de sauna van een adembenemend uitzicht op het strand. Het 15 meter lange zwembad lijkt dankzij de grote raampartijen zo op te gaan in de Noordzee.

ACTIVITEITEN

Strand en zee nodigen ook uit tot actief bezig zijn. Als de weersomstandigheden goed zijn, kunt u surfen, blokarten, shortgolfen en nog veel meer. De mogelijkheden zijn legio en er wordt dankbaar gebruik gemaakt van zee en duin, strand en achterland. Ontdek de mogelijkheden.