Boulevard De Wielingen 1, Cadzand-Bad

LOCATIE

Cadzand-Bad is een gemoedlijk kustdorp gelegen in het uiterste westen van de provincie Zeeland. In een klein plaatsje komt de essentie van ontspanning samen. U ademt hier de gezondste zeewind van Nederland in. En de zon straalt binnen Nederland en België de meeste uren in dit kleine stukje kust. Zee en strand. Duinen en natuur. Cultuur en historie. Het is Cadzand-Bad.

Rondom Cadzand-Bad is er genoeg te zien, te proeven en te beleven. Zo vindt u er meerdere natuurgebieden, waaronder het Zwin. Ingesloten door de duinen deint dit unieke gebied mee op het ritme van het getij en biedt het een thuis aan bijzondere flora en fauna. Daarnaast bevindt Cadzand zich in de regio met de hoogste dichtheid aan Michelinsterren. Een culinaire avond is daarom nooit ver weg. Of dwaal eens door de pittoreske straatjes van Cadzand-Dorp. U zult zich in geen geval vervelen in deze bijzondere regio.

WEBCAM

ACTIVITEITEN

FIETSEN

Stap op de fiets en ontdek de kust van Zeeland. De mooiste wandel- en fietsroutes leiden u langs stranden, duinen en knusse kustplaatsjes.

Boek nu online en reserveer alvast uw fiets

DE KUST

De Zeeuwse kust brengt u oneindig veel vermaak. Relax in een strandcabine die u via Hotel De Blanke Top kunt reserveren. En als de zeewind het toelaat, laten wij de kites op. Neem uw eerste lessen of leef uzelf weer eens heerlijk uit op onze prachtige stranden. U boekt uw perfecte stranddag vooraf of tijdens u bezoek.

NATUUR

Hotel De Blanke Top ligt in het hart van de mooiste natuurgebieden. Dwaal eens door het Zwin. Er zijn zeker 10.000 hectare natuurgebied om te ontdekken, dus u hebt genoeg redenen om vaker terug te keren naar deze bijzondere omgeving. Wie goed oplet tijdens de wandeltocht vindt misschien eeuwenoude haaientanden rond de Zwingeul bij Cadzand.

STEDEN

Rond Cadzand liggen verschillende plaatsen om te ontdekken. Wandel door de romantische Middeleeuwse straatjes van Brugge of ga Vlaams flaneren langs de boulevards en boetieks van Knokke. Of bezoek Sluis, ’t gemoedelijke – en bourgondische – vestingstadje van Zeeland. Moeite met plannen? Wij zijn u graag tot uw dienst.