LUXE HOTEL MET SAUNA

Ultiem ontspannen aan zee

De Blanke Top is een 4-sterren boutique hotel aan de Zeeuwse kust, vlakbij de Belgische grens. In onze spa & wellness hebben wij verschillende soorten sauna’s: infrarood, bio en Fins. Geniet van deze ervaringen terwijl u uitkijkt over het rustgevende strand en de Noordzee. 

Liever een privésauna? In onze luxe wellness suites heeft u de beschikking over een eigen cabine. Ideaal voor een romantische getaway of quality time met uw gezin, om daarna als herboren weer huiswaarts te keren.

LUXE KAMER MET SAUNA

De Blanke Top heeft 2 soorten wellness suites: senior en family. Beiden beschikken over een privésauna en een verwarmd balkon met zeezicht. Perfect om even helemaal bij te komen.

B. SPA & WELLNESS

Al onze hotelgasten hebben toegang tot de B. Spa & Wellness. Naast de verschillende type sauna’s is er ook een zwembad, fitnessapparatuur en zijn er stilteruimtes. Ook kunt u een afspraak maken voor een massage.

DIRECT AAN ZEE

Niet alleen de sauna’s hebben een heilzame werking tijdens uw verblijf. Door de ideale locatie direct aan zee loopt u zo het strand op. Geniet van een heerlijke wandeling of ga lekker zonnebaden in de zomer. 

Veelgestelde Vragen

Luxe boutique hotel De Blanke Top in Cadzand-Bad in Zeeland heeft een eigen spa & wellness. Hier vindt u verschillende sauna’s en een hammam met stoombad.

Het dragen van badkleding is verplicht in B. Spa & Wellness. Liever zonder badkleding in de sauna? Boek dan één van onze wellness suites.