GASTRONOMIE

Beleef culinaire hoogtepunten

Een werelds uitzicht, gevangen in oneindig veel smaken. In alle restaurants van Hotel De Blanke Top zetten creativiteit en lokale, duurzame ingrediënten de toon voor een verfrissende culinaire ervaring..

In Restaurant Le Sommet geeft chef Philipse nieuwe betekenis aan het woord ‘verfijning’. Geniet van een vier-, vijf- of zesgangenmenu en maak een reis langs een pluimage van internationale smaken.

De keuken van Le Sommet is iedere dag geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur.
Op zondag ook voor lunch tussen 12.00 en 15.00 uur.

Bar Brasserie Henriette is een ode aan de keuken van grootmoeder Henriette de Milliano. Vanaf het terras geniet u beschut van het Zeeuwse buitenleven, binnen strekt het strand zich uit achter de grote raampartijen.

Bar Brasserie Henriette is doordeweeks geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 00.00 uur.

De keuken is open van 12:00 uur tot 15:00 uur.

Goedemorgen, het scala aan warme broden, lokale kazen en vitaliserende noten en zaden zijn slechts het begin van het uitgebreide ontbijt in Restaurant Dunes.

Restaurant Dunes is iedere dag geopend van 08.00 uur tot 10.30 uur. Verblijft u niet in het hotel? Dan nodigen we u uit even te reserveren.

THE WINE HOUSE

De perfecte plek voor een gezellige avond met vrienden of een verrassende proeverij met collega’s. In The Wine House maakt u kennis met verschillende internationale wijnen. Daarnaast vertelt Sommelier Patrick Corijn u hier graag meer over verschillende druifsoorten en de mooiste wijnhuizen in de wereld.

PRIVATE DINING

Hotel De Blanke Top beschikt over een private dining ruimte, ideaal voor een intiem diner of besloten lunch.