GASTRONOMIE

Beleef culinaire hoogtepunten

Een werelds uitzicht, gevangen in oneindig veel smaken. In alle restaurants van Hotel De Blanke Top zetten creativiteit en lokale, duurzame ingrediënten de toon voor een verfrissende culinaire ervaring..

In Restaurant Le Sommet geeft chef Philipse nieuwe betekenis aan het woord ‘verfijning’. Geniet van een vier-, vijf- of zesgangenmenu en maak een reis langs een pluimage van internationale smaken.

Geopend van dinsdag tot en met zaterdag tot 17.00 uur.

Bar Brasserie Henriette is een ode aan de keuken van grootmoeder Henriette de Milliano. Vanaf het terras geniet u beschut van het Zeeuwse buitenleven, binnen strekt het strand zich uit achter de grote raampartijen.

Bar Brasserie Henriette is dagelijks geopend tot 17.00 uur.

Goedemorgen, het scala aan warme broden, lokale kazen en vitaliserende noten en zaden zijn slechts het begin van het uitgebreide ontbijt in Restaurant Dunes.

Restaurant Dunes is iedere dag geopend van 08.00 uur tot 10.30 uur. Verblijft u niet in het hotel? Dan nodigen we u uit even te reserveren.

IMPRESSION

THE WINE HOUSE

De perfecte plek voor een gezellige avond met vrienden of een verrassende proeverij met collega’s. In The Wine House maakt u kennis met verschillende internationale wijnen. Daarnaast vertelt Sommelier Patrick Corijn u hier graag meer over verschillende druifsoorten en de mooiste wijnhuizen in de wereld.

PRIVATE DINING

Hotel De Blanke Top beschikt over een private dining ruimte, ideaal voor een intiem diner of besloten lunch.

Veelgestelde Vragen

Welke restaurants zijn er bij Hotel De Blanke Top?

Er zijn verschillende restaurants bij Hotel De Blanke Top. Het hotel biedt ontbijtrestaurant Dunes, Bar Brasserie Henriette en Fine Dining Restaurant Le Sommet. 

Moet ik de restaurants van te voren reserveren?

Het wordt aangeraden om de restaurants van te voren te reserveren. Dit om teleurstellingen te voorkomen. 

Is het ontbijt inbegrepen?

Het ontbijt is inbegrepen wanneer u rechtstreeks via Hotel de Blanke Top boekt. 

Blanke Top Print-2938

Testimonials

Voor mij is het als chef een voorrecht om bij de Blanke Top te werken. Dit omdat we hier werken met de mooiste en verse producten uit deze prachtige regio. Denk hierbij aan de dagelijkse levering verse vis die hier in de westerscheldegevangen wordt. Samen met lokale leveranciers zorgen we hier dagelijks dat de gast lokale, verse en smakelijke gerechten op zijn of haar bord krijgen. Dit in combinatie met fijne collega’s en een prachtige keuken maakt het dat ik elke dag gemotiveerd en met een goed gevoel naar mijn werk ga.

- Karst Oosterveld, Chef-Kok