Boulevard De Wielingen 1, Cadzand-Bad

RESTAURANTS

Bij Hotel De Blanke Top serveren we u op ieder moment van de dag culinaire momenten van lokale smaken en de mooiste ingrediënten. In onze twee restaurants werken getalenteerde chefs met de producten van duurzame leveranciers uit de buurt. Voor heerlijke en eerlijke gerechten met een schilderachtig uitzicht over de Zeeuwse kustlijn. Van ontbijt tot gastronomisch diner.

LE SOMMET

In signature restaurant Le Sommet betovert chef Philipse u met een samenspel van internationale smaken, elegante aroma’s en verrassende texturen. Door eindeloze creativiteit te combineren met culinair vakmanschap weten de chef en zijn team te prikkelen. Laat u verrassen door het gastronomische 4-, 5-, of 6-gangenmenu met bijpassende wijnen van onze sommelier.

De keuken van Le Sommet is dagelijks geopend van 18:00 tot 21:00.

BAR BRASSERIE HENRIETTE

De keuken van grootmoeder Henriette de Milliano was immer gevuld met de rijke geuren. Haar traditionele Franse cuisine werd de inspiratie voor Bar Brasserie Henriette. Talentvolle chefs transformeren tijdens klassieke lunchgerechten tot een modern menu van Franse salades, kreeft en verfijnde vis- en vleesgerechten. Op het zonnige en ruime terras geserveerd met een zuchtje zilte zeewind.

Bar Brasserie Henriette is dagelijks geopend van 11:00 tot 23:00 uur. Onze keuken is geopend van 12:00 tot 15:00.

DUNES

Bij Dunes begint uw dag goed met een uitgebreid en luxe ontbijt vol verse, Zeeuwse producten. Uw favorieten zijn tot in perfectie uitgevoerd. Van verleidelijke zoetigheden tot een licht begin van de dag. Dunes verzorgt een verrukkelijk ontbijt voor alle smaken en diëten.

Dunes is dagelijks geopend van 08:00 tot 10:30.

THE WINE HOUSE

In The Wine House ligt een selectie van bijzondere wijnen verzameld. U proeft wijnen die u nooit eerder in uw glas had en kiest samen met onze sommelier uw favoriet. Ook is het in The Wine House heerlijk aperitieven om uw culinaire avond perfect te beginnen.

PRIVATE DINING

Wie wil genieten van een intiem diner met familie of vrienden neemt plaats in de private dining van Le Sommet. In deze stijlvolle ruimte vindt u de juiste setting voor iedere gelegenheid. Maak een keuze uit ons menu vol verfijnde gerechten en combineer het diner met een van de vele wijnen of cocktails.