Logo_Henriette miniatuur

De hele dag genieten

Van de eerste cappuccino tot de laatste cocktail: de keuken van grootmoeder De Milliano herleeft in Bar Brasserie Henriette. Buiten, op het zonnige terras, wordt ieder gerecht vergezeld door een heerlijk zuchtje zeewind.

MENU

Geniet van een heerlijke meergangen lunch.

RESERVEREN

Reserveer uw tafel en geniet van de iconische gerechten van Bar Brasserie Henriette. Het team van Hotel De Blanke Top is beschikbaar om al uw wensen te bespreken.

Evenementen

Maak tijdens uw diner in The Wine House kennis met een reeks van de beste wijnen.

Geniet van de cuisine van Le Sommet tijdens een intiem diner met vrienden, collega’s of dierbaren.

Previous slide
Next slide
Restaurant Le sommet - Food - Hotel De Blanke Top

Quotes van de leidinggevenden

“Mijn naam is Dominique, ik werk sinds kort als leidinggevende in De Brasserie van Hotel de Blanke Top. Na jaren zelf een restaurant gehad te hebben en op zoek te zijn naar wat minder stress, heb ik hierin de ideale uitdaging gevonden. Ik krijg van de directie heel veel vrijheid om de brasserie gezellig te maken. De combinatie met de lekkere keuken van chef Karst en de gastvrijheid van mijn team maakt het voor mij elke dag een plezier om naar mijn werk te komen. De feedback van de gasten die aan het eind van de avond vertellen dat ze een mooie avond gehad hebben is de kers op de taart, daar doe je het voor. Mijn passie voor gastvrijheid kan ik hier 100% beleven.”

- Dominique, Leidinggevende

“Ik ben nu 3 maanden werkzaam bij de Blanke Top in brasserie Henriëtte en ik heb het hier enorm naar mijn zin. Het werken in de horeca is best zwaar, maar als je genoeg voldoening uit je werk kan halen is het het allemaal waard. Het fijne aan de Blanke Top is dat ze meedenken met je thuis situatie om het voor jou zo aangenaam mogelijk te maken qua werktijden en dagen. Ik ben een tijdje uit de hotelwereld geweest, maar ik miste het toch echt. In een gewoon restaurant werken is toch anders dan in een hotel restaurant, je hebt vaak dezelfde gasten en je ziet ze dagelijks weer terug. Je creëert zo een echte band met je gasten wat mij erg veel voldoening geeft.”

- Cathy, Leidinggevende