STAYCATION

Beste vrienden,

Blijft u dit jaar liever iets dichter bij huis? Ook in eigen land is het mogelijk om intens te genieten, dat weten we hier bij De Blanke Top maar al te goed.

We zetten voor u een aantal redenen op een rij voor een ‘staycation’ in Cadzand-Bad.

1,5 meter - Stay Safe

SAY YES TO STAYCATION

Geen stress

U vermijdt lange vermoeiende reizen, stress op het vliegveld, vertragingen of lange rijen bij de douane. En geen taalproblemen in het buitenland.

Duurzaam

Kies deze keer voor een korte trip met de auto in plaats van een vliegreis naar een verre bestemming. Hiermee helpt u ook het milieu een handje.

De omgeving is prachtig

Zeeuws-Vlaanderen is een bijzondere locatie met zijn uitgestrekte stranden en groene polders doorspekt met pittoreske dorpjes.

Volop activiteiten

Hier kunt u heerlijk wandelen in de duinen of langs het strand. Fietsers genieten van een rondje langs velden, polders en kust. Vanaf juni kunt u met uw speciaal door ons samengestelde picknickmand op stap. Elk dorp in de omgeving heeft zijn eigen sfeer en jaarlijks terugkerende tradities.

Gezinnen met kinderen kunnen hier volop genieten van strand en allerlei activiteiten. Ook liefhebbers van watersport, paardrijden of golf komen hier aan hun trekken.

Proef het seizoen

Elk seizoen heeft zijn eigen geur. In de lente zijn dat de bloemen en bloesems die ontluiken. In de zomer ruikt u de velden met graan, gerst of vlas. De herfst is prachtig met haar bladeren in duizend kleuren en rijp fruit dat wordt geoogst.

Een feest voor bourgondiërs

Naast ons eigen restaurant Le Sommet vindt u in de streek meerdere restaurants van hoog niveau. Ontdek de bijzondere gerechten en smaken van Zeeuws-Vlaanderen.

Bewust ontstressen

Combineer een bezoek aan onze spa met een wandeling langs de kust. Boek een relaxerende massage in B. Spa & Wellness. In het achterland vindt u nog genoeg stille plekjes met prachtige uitzichten. Er is geen betere plek om uw batterijen op te laden.

België is vlakbij

Cadzand-Bad bevindt zich op een steenworp van de grens met België. U bent zo in het mondaine Knokke of Brugge met haar adembenemende historische binnenstad. Een uitstapje naar België is een aanrader.

En voor Belgische gasten is Cadzand-Bad nét over de grens. U bent vlakbij huis maar toch in het buitenland. Een staycation die het beste van beide in zich verenigt.

Herontdek uw eigen land

Er is altijd nog wel iets nieuws te ontdekken in Nederland. Dit is een uitgelezen moment om een plek dichtbij huis beter te leren kennen.

Bent u ook toe aan een staycation in eigen land? We wensen u veel plezier. Indien u het hotel en de omgeving wilt ontdekken dan kunt u hier boeken. Wij zullen u met veel plezier ontvangen.