WELLNESS HOTEL IN ZEELAND

Ontspannen in de wellness van De Blanke Top

Bij 4 sterren hotel De Blanke Top in Cadzand-Bad vindt u de beste wellness-ervaring aan de Zeeuwse kust.

Alles is aanwezig om lekker te ontspannen: een sauna, binnenzwembad, fitnessruimte en een daktuin.

Dit, in combinatie met de perfecte ligging op een duin aan het strand, maakt een verblijf bij De Blanke Top de ideale getaway in Nederland. 

WELLNESS ARRANGEMENTEN

Bekijk nu onze arrangementen en boek een overnachting inclusief wellness-elementen tegen een aantrekkelijke prijs. Een special kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van een prachtige kamer of suite, een gastronomisch diner en toegang tot onze spa. Ook een massage kan soms inbegrepen zijn.

LUXE KAMERS & SUITES

In onze 93 luxe kamers of suites vindt u een eerbetoon aan de omliggende natuur; zandkleuren, natuurlijke materialen en zachte stoffen. Wanneer u via deze officiële website boekt, krijgt u elke ochtend  een uitgebreid ontbijt in Restaurant Dunes.

In onze Senior of Family Wellness Suite heeft u zelfs een privé sauna tot uw beschikking.

B. SPA & WELLNESS

In de ruime B. Spa & Wellness kunt u zich ultiem ontspannen. Kies uit de kruidige hammam, de infrarood sauna, de bio sauna of de Finse sauna met uitzicht op de Noordzee. Dobber rond in het binnenzwembad of kom tot uzelf in één van de stilteruimtes. Ga bij mooi weer naar onze zonnige daktuin met buitendouche.

WELLNESS HOTEL MET DINER

De Blanke Top is een wellness hotel waar u ook aan kunt schuiven voor een hoogstaand diner.

Beleef culinaire hoogtepunten. Een werelds uitzicht, gevangen in oneindig veel smaken. In alle onze restaurants zetten creativiteit en lokale, duurzame ingrediënten de toon voor een verfrissende culinaire ervaring.

MASSAGES

Wat is er ontspannender dan een goede massage? Onze therapeuten kunnen uw energie weer laten stromen. Kies bijvoorbeeld voor een facial, hand-, voet- of full body massage. Bekijk het Spa Menu voor alle behandelingen.

Veelgestelde Vragen

Wat is een wellness hotel?

Een wellness hotel – zoals De Blanke Top – is een hotel dat naast overnachtingen ook wellness aanbiedt. Dit kan bijvoorbeeld een sauna zijn, een binnenzwembad of een massagesalon. Bij De Blanke Top bieden we dit en meer aan.

Is dit een wellness hotel met zwembad?

Ja, B. Spa & wellness van De Blanke Top beschikt over een 15 meter lang binnenzwembad met uitzicht op het strand en de zee. 

Is dit een wellness hotel met badkleding?

Ja, in de wellness van De Blanke Top is badkleding verplicht.

Wat is een wellness hotelkamer?

In een wellness hotelkamer is er naast de standaard faciliteiten ook wellness, zoals een ingebouwde sauna. Bij De Blanke Top vindt u dit in onze Senior & Family Wellness Suites.  

Kan ik een wellness cadeaubon bestellen?

Jazeker. Hotel De Blanke Top biedt allerlei cadeaubonnen aan. Deze zijn telefonisch of per mail te bestellen.