WELLNESS

B. Spa & Wellness

Terug naar de essentie. in de 1400 m2 grote Spa & Wellness dompelt u zich onder in de elementen. Kom tot rust in de daktuin, doe nieuwe energie op in de fitness of geniet vanuit de sauna van een adembenemend uitzicht op het strand. 

B. Spa & Wellness is iedere dag geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur. Badkledij is verplicht!

ONZE FACILITEITEN

Van inspanning tot ontspanning: de nieuwe faciliteiten van B. Spa & Wellness komen samen in een holistische benadering van welzijn.

FAMILIESPA

In de familiespa ontsnapt u met hele gezin aan de drukte van alledag. Kijk uit over het weidse strand vanuit de familiesauna en laat zelfs de allerkleinsten genieten van de waterpret met Bobbi de Beer.

De familiespa is open van 08.00 tot 20.00uur

BEHANDELINGEN

Een gezichts -of lichaamsbehandeling doet wonderen. Met de producten van Sothys © laten de therapeuten van B. Spa en Wellness uw energie weer stromen. U kunt kiezen uit een keur aan facials, hand -of voetverzorgingen en een reeks diepwerkende massages.

Gezien de populariteit raden we u aan om op voorhand te reserveren.

Samen met onze partner bieden we een gevarieerd programma aan activiteiten, van pilates tot bootcamp, om tijdens uw verblijf op een prettige manier in beweging te blijven. De activiteiten zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Veelgestelde Vragen

Moet ik de behandelingen en massages van te voren reserveren?

Het is handig om de behandelingen en massages van te voren te reserveren. De behandelingen en massages zijn geliefd dus reserveren wordt aangeraden om teleurstellingen te voorkomen.

Is badkleding verplicht in B. Spa & Wellness?

Badkleding is verplicht in B. Spa & Wellness.