WELLNESS

B. Spa & Wellness

Terug naar de essentie. in de 1400 m2 grote Spa & Wellness dompelt u zich onder in de elementen. Kom tot rust in de daktuin, doe nieuwe energie op in de fitness of geniet vanuit de sauna van een adembenemend uitzicht op het strand.

 

B. Spa & Wellness is iedere dag geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur.

ONZE FACILITEITEN

Van inspanning tot ontspanning: de nieuwe faciliteiten van B. Spa & Wellness komen samen in een holistische benadering van welzijn.

FAMILIESPA

In de familiespa ontsnapt u met hele gezin aan de drukte van alledag. Kijk uit over het weidse strand vanuit de familiesauna en laat zelfs de allerkleinsten genieten van de waterpret met Bobbi de Beer.

De familyspa is open van 08.00 tot 20.00uur

BEHANDELINGEN

Een gezichts -of lichaamsbehandeling doet wonderen. Met de producten van Sothys © laten de therapeuten van B. Spa en Wellness uw energie weer stromen. U kunt kiezen uit een keur aan facials, hand -of voetverzorgingen en een reeks diepwerkende massages.

Gezien de populariteit raden we u aan om op voorhand te reserveren.

YOGA

We beoefenen de traditionele hatha yoga waarbij we uitgaan van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij onze adem de verbinding vormt. In de les is er een evenwichtige verdeling tussen staande, zittende en liggende houdingen. We zoeken telkens naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht.

De oefeningen variëren van subtiel tot uitdagend en er is telkens aandacht voor ieders persoonlijke mogelijkheden, met aandacht voor ontspanningsoefeningen, concentratie en meditatie.

Iedere zaterdag van 09.30 tot 10.30 uur.
€ 17,50 inclusief gebruik handdoek en flesje water.