B. WELLNESS & SPA

B. Spa & Wellness

Terug naar de essentie. in de 1500 m2 grote Spa & Wellness dompelt u zich onder in de elementen. Kom tot rust in de daktuin, doe nieuwe energie op in de fitness of geniet vanuit de sauna van een adembenemend uitzicht op het strand. 

B. Spa & Wellness is adults only en is iedere dag geopend van 08.00 uur tot 20.00 uur, er zijn verschillende rustruimtes beschikbaar. Badkledij is verplicht!

ONZE FACILITEITEN

Van inspanning tot ontspanning: de nieuwe faciliteiten van B. Spa & Wellness komen samen in een holistische benadering van welzijn.

FAMILYSPA

In de familiespa ontsnapt u met hele gezin aan de drukte van alledag. Kijk uit over het weidse strand vanuit de familiesauna en laat zelfs de allerkleinsten genieten van de waterpret met Bobbi de Beer.

De familiespa is open van 08.00 tot 20.00uur

IMPRESSION

PRIVATEHOURS B. SPA & WELLNESS

Vergeet alle drukte en hectiek, neem de tijd voor uw partner en uzelf. Gedurende twee uur staat de adults only wellness tot uw beschikking en kunt u daarbij genieten van een heerlijke fles bubbels & aardbeien. Beschikbaar tussen 10:00 en 12:00 uur.

Voor €250,- kunt u genieten van twee uur private wellness.  

BEHANDELINGEN

Een gezichts -of lichaamsbehandeling doet wonderen. Met de producten van Sothys © laten de therapeuten van B. Spa en Wellness uw energie weer stromen. U kunt kiezen uit een keur aan facials, hand -of voetverzorgingen en een reeks diepwerkende massages.

Gezien de populariteit raden we u aan om op voorhand te reserveren.

tel: +31 (0) 117 392 040
mail: bspa@blanketop.nl

blanke_top_deel2_2296

Quote van de Spa Managers

“Inmiddels draaien we al een aantal jaartjes mee binnen het hotel. Vanuit het zwembad en onze verschillende sauna´s, heeft u direct zicht op de duinen met daarachter het strand en de zee. Oftewel het ultieme vakantiegevoel met de daarbij behorende ontspanning. We werken met de verzorgingsproducten van Sothys en Thalion. Het zijn 2 hele mooie Franse innovatieve merken voor zowel lichaam en gelaat. Beide met zachte aangename geuren. Bij ons staan gastvrijheid en behulpzaamheid naar de gasten toe bovenaan. Het hotel met de prachtige kamers, heerlijk ontbijt, lunch, diner en Spa & Wellness geven een totaalbeleving van pure ontspanning. Even ontsnappen aan alle hectiek van het dagelijkse leven.”

- Leonie, Spa Manager