WERKEN BIJ DE BLANKE TOP

Werken bij Hotel de Blanke Top

Werken in een internationale omgeving? Bij Hotel de Blanke Top komen de gasten uit alle hoeken van de wereld én is geen dag hetzelfde. Nieuwsgierig? Lees dan vooral even verder!

IMPRESSION

Culinary Food - Hotel De Blanke Top

Quote van de Chef

“Voor mij is het als chef een voorrecht om bij de Blanke Top te werken. Dit omdat we hier werken met de mooiste en verse producten uit deze prachtige regio. Denk hierbij aan de dagelijkse levering verse vis die hier in de westerscheldegevangen wordt. Samen met lokale leveranciers zorgen we hier dagelijks dat de gast lokale, verse en smakelijke gerechten op zijn of haar bord krijgen. Dit in combinatie met fijne collega’s en een prachtige keuken maakt het dat ik elke dag gemotiveerd en met een goed gevoel naar mijn werk ga.”

- Wouter Cornelis, Chef-Kok

WAT WIJ BIEDEN

  • Mooie, dynamische en toffe werkomgeving
  • Accommodatie
  • Flexibel contract
  • Goed salaris
  • Doorgroei mogelijkheden
  • Een jaarcontract
  • Leuke collega’s
  • Cursus voor persoonlijke ontwikkeling & klantgerichtheid 
  • Nederlands cursus beschikbaar

KOM JIJ ONS VERSTERKEN?

Bezit jij de mentaliteit om net dat ene stapje verder te gaan, niet alleen voor onze gasten, maar ook voor collega’s? Vind jij persoonlijke ontwikkeling belangrijk en streef jij elke dag ernaar de beste prestaties te leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DE OMGEVING

De golvende Noordzee, het stuivende zand en de meanderende duinen vormen het decor voor een rustgevende oase. Hotel De Blanke Top bevindt zich op een van de mooiste duintoppen van Cadzand-Bad.

IMPRESSION

blanke_top_deel2_2286

Quote van de Spa Managers

“Inmiddels draaien we al een aantal jaartjes mee binnen het hotel. Vanuit het zwembad en onze verschillende sauna´s, heeft u direct zicht op de duinen met daarachter het strand en de zee. Oftewel het ultieme vakantiegevoel met de daarbij behorende ontspanning. We werken met de verzorgingsproducten van Sothys en Thalion. Het zijn 2 hele mooie Franse innovatieve merken voor zowel lichaam en gelaat. Beide met zachte aangename geuren. Bij ons staan gastvrijheid en behulpzaamheid naar de gasten toe bovenaan. Het hotel met de prachtige kamers, heerlijk ontbijt, lunch, diner en Spa & Wellness geven een totaalbeleving van pure ontspanning. Even ontsnappen aan alle hectiek van het dagelijkse leven.”

- Sophie & Linda, Spa Managers